U14 ERKEKLER ŞAMPİYONU ÇANAKKALE BELEDİYE SPOR

Türkiye Basketbol Federasyonu Yerel ligler faaliyetleri kapsamında yapılan 2022-2023  Basketbol Küçük Erkekler sezonuna katılan toplam 9 Takımın deplasmanlı tek devre oynandığı ligi ÇANAKKALE BELEDİYE SPOR namağlup Şampiyon olarak bitirdi. Ligde oynanan toplam 22 maçta da rakiplerine üstünlük sağlayan ÇANAKKALE BELEDİYE SPOR ilimizi Marmara Küçük Erkekler Bölge birinciliğinde temsil etmeye hak kazanmıştır.

U14 Erkekler ligine katılarak üst düzey bir performans sergileyen tüm takımlarımızı ve Final Grubu sonucunda 2. olan Işık GS Kulübü’nü, 3. olan Türk Telekom Spor’u, 4. olan Optimum Spor Kulübü takımlarını da kutluyor ve tebrik ediyoruz.

25.12.2022 tarihinde oynan final grubunun son maçlarının ardından şampiyon olan sporcularımız 1.lik kupasını ve madalyalarını Çanakkale İl Gençlik ve Spor Şube Müdürü Sayın Simge ÖZTÜRK’ün elinden alandılar. 2. olan Işık Spor Kulübümüze kupa ve madalyalarını İTK üyesi Sayın Erdal YILDIRIM 3. olan Türk Telekom Spor Kulübümüze kupa madalyalarını Türkiye Basketbol Federasyonu A Klasmanı Hakemi Sayın Ayşenur Yazıcıoğlu takdim etmişlerdir. Tüm sporcuları ve takım idarecilerini kutluyor, ÇANAKKALE BELEDİYE SPOR Kulübümüze Şampiyonalarda başarılar diliyoruz.

Post Author: Çanakkale Basketbol